Categories:

🌍 Atelierul de formare pentru profesori “Măsurarea amprentei ecologice”

➡️ Înscriere: https://forms.gle/xGqq34B7fP3w9BSFA

În cadrul proiectului REFE – Reducing the Ecological Footprint through Eco-Awareness, Teatrul Vienez de Copii organizează un atelier de formare pentru profesori despre măsurarea amprentei ecologice! Înscrie-te chiar tu, sau, dacă cunoști profesori doritori să afle mai multe despre ecologie, trimite-le și lor această postare!

💡Subiecte: Ce este amprenta ecologică? Cum o se testează amprenta ecologică? De ce este util acest instrument?

🗓 Data: 18 iunie 2021, 17:00

💬 Ateier susținut de: Sylvia Rotter (Schule für das Leben, Viena), Prof. Dr. Carmen Postolache (Universitatea din București, Facultatea de Biologie)

📍Locație: online, pe platforma Zoom

Detalii:

În anul 2020 Teatrul Vienez de Copii – „Copiii Joacă Teatru” a demarat o iniţiativă educaţională naţională ce are ca scop conștientizarea mărită a efectului uman asupra mediului.

Teatrul Vienez de Copii are deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la Atelierul de Formare „Măsurarea amprentei ecologice”, organizat în cadrul proiectului ”REFE – Reducerea Amprentei Ecologice prin Educație Ecologică”, finanțat prin EUKI – Inițiativa Climatică Europeană, cu sprijinul Ministerul Educaţiei Naționale și sub Patronajul E.S. Ambasador al Republicii Austria la Bucureşti, Doamna Isabel Rauscher.

Atleierul va avea loc în data de 18 iunie 2021, online, pe platforma Zoom, interval orar 17:00-19:00.

Alelierul de formare va avea ca subiecte principale: importanța educației în spiritul protejării mediului, detalii despre amprenta ecologică și instrumentul cu care o putem măsura, beneficiul unui instrument cu ajutorul căruia măsurăm amprenta ecologică, modul în care acesta se aplică în rândul copiilor, utilitatea unui astfel instrument.

Teatrul Vienez de Copii – „Copiii Joacă Teatru” este o asociație non-guvernamentală al cărei scop este de a dezvolta abilitățile de comunicare ale copiilor și tinerilor, în diverse domenii (literatură, artă, teatru, conștiință de sine, respect față de sine și mediul înconjurător) pentru a le încuraja creativitatea și lărgi orizontul de cunoaștere.

Participarea la atelierul de formare ”Măsurarea amprentei ecologice” este gratuită. Numărul de participanți la ateliere este limitat la 120 de persoane, iar prezența la acesta este condiționată de completarea unui formular on-line. Confirmarea locului la atelier și trimiterea link-ului acestuia se va realiza pe email în ordinea înscrierii.

Vă rugăm să confirmați participarea la atelierul de formare prin completarea formularului de înscriere disponibil aici: FORMULAR DE ÎNSCRIERE ATELIER. Participanții vor primi diplome pentru prezența la atelierul de formare.


Vă anunțăm că înscrierea s-a închis întrucât atelierul deja a avut loc. Potențiale ateliere viitoare vor fi publicate aici pe site.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Înscrie-te la ateliere!Participă la atelierele de selecție si alătură-te echipei noastre!

Haide alături de noi la atelierele de selecție și alătură-te familiei TVC!