Exprimare și caracter
Vrem să le oferim copiilor posibilitatea de a descoperi singuri multitudinea de mijloace de expresie lingvistică și corporală și de a-şi dezvolta personalitatea prin joc.
La baza muncii noastre se află obiectivul, atins până acum cu succes, de a deschide drumul tinerelor generații către lumea fascinantă a literaturii și de a le trezi interesul pentru marile opere ale literaturii clasice.

Aproape de viaţă
Conceptul nostru le permite copiilor și tinerilor să înţeleagă, în felul lor și din propria lor perspectivă, textele studiate.
Acest lucru îi apropie mult mai mult de realitate decât pare la prima vedere: multe piese clasice tratează teme, conflicte și situații cu care tinerii din ziua de azi se confruntă și se pot identifica.

Contribuție maximă
Prin exerciții de dicție, analiză de texte, tehnici de respirație, exerciții de coordonare a mișcării, exerciții de memorie și multă muncă de echipă, copii învață să se prezinte și să pășească cu mult mai multă încredere nu doar pe scenă dar și în viața de zi cu zi.
Improvizația, discuțiile și socializarea sunt, în viziunea noastră, mult mai importante decât simpla memorare a textelor.

Pentru un succes deplin 
Rezultatele: tinerii actori se bucură de binemeritata recunoaștere. Copiii timizi învață să se afirme, energiile sunt eliberate și exploatate în mod creativ și… se râde cu lacrimi…

Înscrie-te la ateliere!Participă la atelierele de selecție si alătură-te echipei noastre!

Haide alături de noi la atelierele de selecție și alătură-te familiei TVC!