bucură-te de lumina reflectoarelor!

Cursurile de Teatru

Cursurile noastre de teatru sărbătoresc anul acesta 12 ani, folosind metoda Sylvia Rotter.

Aceasta metodă nu doar că inițiază copiii în lumea teatrului dobândind tehnici de actorie, ci îă și ajută foarte mult la dezvoltarea lor personală. Participarea în cadrul spectacolelor noastre îi ajută să își înfrângă teama de a vorbi în public, să învețe să lucreze în echipa și multe altele pe care le veți descoperi treptat.

Profesorii noștri sunt nerăbdători să cunoască copii dornici să facă parte din echipa noastră. Ne propunem ca și anul acesta să avem o stagiune de succes, păstrând tradiția!

Program

Cursurile se desfășoară, de două ori pe săptămână, din martie până în iunie, reîncepând în septembrie după vacanța de vară.

ATELIERE DE SELECȚIE

Participarea la cursurile de teatru este condiționată de parcurgerea atelierelor de selecții!

STAGIUNE

Reînceperea cursurilor în toamnă marchează începutul stagiunii anuale. Luna septembrie este reprezentată de repetițiile generale pentru spectacolele ce au loc la începutul lunii octombrie!

ATeliere

Odată ce vei face parte din trupa TVC vei putea participa și la alte activități organizate de noi, precum cursul de vară, serate de poezie și literatură și multe alte evenimente!

Preț

Prețul cursului pentru întregul an plătit dintr-o singură tranșă este de 1000 RON.

Taxa anuală a cursului poate fi plătită în două tranșe de 600 RON, una până la începutul lunii Aprilie, iar a doua în luna Septembrie. 

Această taxă acoperă inclusiv stagiunea, neexistând alte costuri ce trebuie acoperite de părinți

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi!


Înscrie-te la ateliere!Participă la atelierele de selecție si alătură-te echipei noastre!

Haide alături de noi la atelierele de selecție și alătură-te familiei TVC!