Alătură-te echipei noastre!

Atelierele de selecție

Copiii care doresc să se alăture trupei noastre trebuie să participe la un atelier de selecție.

Pot participa toţi cei cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani (este luată în calcul vârsta împlinită în momentul selecției), în limita a 120 de locuri.

Cel mai important factor pentru selecție este plăcerea de a participa și implicarea reală în jocurile propuse de actorii coordonatori. “Teatrul Vienez de Copii” desfășoară un curs de dezvoltare personală prin intermediul teatrului, nu un curs de formare a copiilor-actori.

Întregul curs (se vine de două ori pe săptămână, timp de două ore) durează aproximativ șase luni și se termină odată cu spectacolele la public din toamnă. Copiii care se alătură trupei în martie 2021 vor fi incluși în spectacolul de final (toamna 2021) în roluri secundare. 

Ei vor avea loc asigurat în trupa “Teatrului Vienez de Copii” anul următor, în care restricția rolurilor secundare nu se mai aplică.

Costul unui atelier de selecție este de 100 RON (suma acoperă ambele zile). După completarea formularul de mai jos veți primi pe email informații cu privire la modalitatea de plată.

Preselecțiile vor avea loc în weekendul 20-21 Februarie pe Zoom, însă anul acesta le-am stucturat puțin diferit. Prima etapa va consta în trimiterea unui filmuleț prin care copilul înscris ne va prezenta o poezie, un cantecel și o scurtă prezentare a casei lui( sub forma unui interviu/ reportaj). În cea de-a doua etapa, cei selectați în urma pimei etape, vor intra cu profesorii pe Zoom pentru a face joculețe și exerciții de improvizație.

Formularul de înscriere pentru atelierele de selecție este disponibil mai jos.

Înscrie-te și vei primi cât mai curând toate informațiile necesare!


Înscrie-te la ateliere!Participă la atelierele de selecție si alătură-te echipei noastre!

Haide alături de noi la atelierele de selecție și alătură-te familiei TVC!