Ateliere de selecție

Copiii care doresc să se alăture trupei noastre trebuie să participe la un atelier de selecție. Pot participa toţi cei cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani (este luată în calcul vârsta împlinită în momentul selecției), în limita a 120 de locuri.

Atelierul de selecție se desfășoară în două zile și durează câte 3 ore de la 10:00 până la 13:00. În timpul atelierului se fac jocuri de energizare, respirație, mișcare, ritm, atenție, improvizație, cântece și lucru pe text. În pauze, copiilor li se vor oferi fructe, apă și mici gustări.

Cel mai important factor pentru selecție este plăcerea de a participa și implicarea reală în jocurile propuse de actorii coordonatori. “Teatrul Vienez de Copii” desfășoară un curs de dezvoltare personală prin intermediul teatrului, nu un curs de formare a copiilor-actori.

Costul unui atelier de selecție este de 100 RON (suma acoperă ambele zile).

Întregul curs (se vine de două ori pe săptămâna, timp de două ore) dureaza aproximativ șase luni și se termină odată cu spectacolele la public din toamnă. Copiii care se alătură trupei în martie 2019 vor fi incluși în spectacolul de final (toamna 2019) în roluri secundare. Ei vor avea loc asigurat în trupa “Teatrului Vienez de Copii” anul următor, în care restricția rolurilor secundare nu se mai aplică.

Dacă vrei să te alături echipei noastre, te rugăm să completezi un formular de mai jos pentru înscrierea la atelierul de selecție dorit.

Momentan nu mai sunt ateliere de selecție plănuite. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informaţii şi detalii: 0758.789.739 / 0757.108.496