Ateliere

Copiii care doresc să se alăture trupei noastre trebuie să participe la un atelier de selecție. Pot participa toţi cei cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani (este luată în calcul vârsta împlinită în momentul selecției), în limita a 120 de locuri.

Înscrierile se pot face până la data de 6 februarie 2017, iar invitațiile vor fi trimise în ordinea înscrierii.

Un atelier durează două zile, câte trei ore pe zi. Se fac jocuri de energizare, respirație, mișcare, ritm, atenție, improvizație, cântece și lucru pe text. În pauze, copiiilor li se vor oferi fructe, apa și mici gustări. Luăm în considerare, în primul rând, plăcerea de a participa și implicarea reală în jocurile propuse de actorii coordonatori. “Teatrul Vienez de Copii” desfășoară un curs de dezvoltare personală prin intermediul teatrului, nu un curs de formare a copiilor-actori.

 Costul unui atelier de selecție este de 100 RON (suma acoperă ambele zile).

 Costul întregului curs (se vine de două ori pe săptămâna, timp de două ore), cu o durată aproximativă de șase luni, este de 700 ron; suma este plătibilă în două rate. Copiii care se alătură trupei în februarie 2017 vor fi incluși în spectacolul de final (toamna 2017) în roluri secundare.