Ateliere

Copiii care doresc să se alăture trupei noastre trebuie să participe la un atelier de selecție. Pot participa toţi cei cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani (este luată în calcul vârsta împlinită în momentul selecției), în limita a 120 de locuri.

Înscrierile se pot face până la data de 1 martie 2018, iar invitațiile vor fi trimise în ordinea înscrierii.

Ultimul atelier este organizat în zilele de 3 și 4 martie 2018, şi durează câte trei ore pe zi. Se fac jocuri de energizare, respirație, mișcare, ritm, atenție, improvizație, cântece și lucru pe text. În pauze, copiiilor li se vor oferi fructe, apa și mici gustări. Luăm în considerare, în primul rând, plăcerea de a participa și implicarea reală în jocurile propuse de actorii coordonatori. “Teatrul Vienez de Copii” desfășoară un curs de dezvoltare personală prin intermediul teatrului, nu un curs de formare a copiilor-actori.

 Costul unui atelier de selecție este de 150 RON (suma acoperă ambele zile).

 Costul întregului curs (se vine de două ori pe săptămâna, timp de două ore), cu o durată aproximativă de șase luni, este de 750 ron; suma este plătibilă în două rate. Copiii care se alătură trupei în februarie 2018 vor fi incluși în spectacolul de final (toamna 2018) în roluri secundare.

Dacă vrei să te alături echipei noastre, trimite un email până pe 1 martie la adresa office@teatrulvienezdecopii.ro cu numele tău, vârsta şi un număr de contact.

Pentru informaţii şi detalii: 0728.853.417 / 0735.527.011